Utökning i familjen

Det har blivit utökning i familjen.
Utökning i familjen

Säg hej till Diego, lillebror till Sid. Ja alltså särkullssyskon som det tydligen prompt måste heta inom hundvärlden. Diego är alltså, precis som Sid, papillon, yorkshireterrier och chihuahua. Han är inte alls särskilt lik Sid när han var valp. Diego har korta ben vilket gör att gräsmattan är nästan så han kan gömma sig i den. haha
Diego var den rultigaste av syskonen, den tröttaste/lugnaste enligt uppfödaren. Efter två dagar så känner vi att om han är den tröttaste/lugnaste så är vi väldigt tacksamma för att vi inte valde någon annan. Haha

Utökning i familjen Utökning i familjen

Som alla valpar så sover han mycket. Jag fundera ibland på om vi skulle döpt honom till Skalman för när det är dags att sova ja då somnar han oavsett vad han håller på med.
Diego är 2 månader och kom precis när jag behövde honom som mest. Mitt i värken, mitt i hjärndimman och sjukskrivningen. Det var inte så jag hade planerat det, jag skulle ha semester och ork att träna honom från början. Fast det är han och Sid som hjälper mig, ser till att jag inte blir stillasittande utan rör på mig. Och framförallt så gör de två att jag skrattar och känner hur humöret blir glatt, värken finns kvar men som alltid så blir det enklare att hantera värken när man är glad.

Utökning i familjen Utökning i familjen Utökning i familjen

Jag var lite orolig för hur det skulle gå, tänkte att Sid kanske inte skulle låta Diego vara. Jag är så stolt över Sid, en riktig fin storebror är han.
Sid är jätteduktig med honom, tar det försiktigt, hämtar mig när Diego gör något han inte får men framförallt så går Sid undan när han tycker att det är jobbigt. Och ja han gör definitivt saker som han inte får göra.

Utökning i familjen
Sid har alltid varit glad för att knycka strumpor men Diego tar priset! Igår försökte han besegra Monsteran, ni kan tro att han slet för att vinna. Som tur var varnade Sid så jag såg det och kunde rädda både Diego och Monsteran. Diego verkar inte tycka om vårt hus heller eller så tycker han väldigt mycket om vårt hus för han knaprar på teglen. Knashund!

Utökning i familjen Utökning i familjen

Vi sover mycket för det är tröttande att ha en valp i huset. Eller ja jag sover ju inte, jag försöker träna medan de sover. Det går inget bra kan jag säga, de måste ha en inbyggd varningsklockan nu tränar hon yoga är svårt nog utan hundar som hjälper till.

Utökning i familjen

Men så har ju husse redan lärt honom att man ska klättra på alla och allt som ligger på golvet. Och det är jättekul att klättra! Han hittade nästan en väg upp i soffan, han behöver bara växa lite till för att klara det. Ja om inte elaka matte saboterar hans “klättervägg”.

Utökning i familjen

Det enda Sid inte vill dela med sig av är hans älskade boll. Fast än är det inte något jätteproblem för bollen är ju nästan lika stor som Diegos huvud.

Gud vad jag är tacksam för dessa fyrbenta, pälsbeklädda, storörade kärleksdynamiter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.