C9:ans första dag

DSC_9583 DSC_9588

Så var dagen äntligen här, C9:ans första dag. Det är nu det sätter igång på allvar, min nya vardag. Idag och imorgon har jag fasta och det känns helt okej. Jag saknar redan kaffet så det kommer jag nog bli lite nedslagen av men om jag inte kan vara utan något som inte är nyttigt i ens 9 dagar ja då ska jag nog se till att arbeta bort behovet helt. Jag tycker inte om att vara beroende av sånt som inte är bra för mig.

Morgonens fokustimma är gjord även om den inte är gjord med fullt sådant fokus som jag brukar ha men det har iaf inget med C9:ans första dag utan mer med det faktum att jag inte somnade förrän efter ett. Läxan som Adam gav mig igår är iaf gjord, dagens 10 sidor är lästa. Wow vilken föreläsning som jag var på igår, Adam är en grym föreläsare och han vet om det. Så galet skönt! Jag ska ge Adam ett eget innehåll så nu ska jag inte börja för då kan jag inte sluta men åh så bra han är!

Klockan börjar nära sig tiden att ge sig av mot skolan vilket är lysande för jag behöver vardagsmotionen. Jag har tackat ja till en utmaning på FB. Mellan den 10 januari och 10 februari ska jag gå 80 km, jag har redan gått mer än 20 km så jag är en bra bit på väg. Det är så gött med sådana här tävlingar men bara för att man är bra på något får man inte glömma att öva och att faktiskt göra det, annars springs man förbi av andra som inte är lik bra men som tränar hårdare.

Gå inte och längta efter helgen – gör livet värt att längta efter även på vardagarna 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.