Den nästbästa dagen på året

Den nästbästa dagen på året är min födelsedag! Den bästa dagen på året är julafton. Jag kommer aldrig sluta glädjas över någon av dom!

Igår började jag dagen med att klippa av mig håret. Så skönt att bli av med det gamla, tråkiga, långa och tunga håret.

Sen var det så klart inte lika enkelt att fixa frissen idag som det såg ut när Stina gjorde det igår. Men det blev ändå okej, lite övning så blir det nog bra.

Äntligen fick jag ett äppelträd! Jag har velat ha det i flera år men mannen har vägrat. Vi har för liten tomt, har han hävdat. Ja vår tomt är liten men kan ju faktiskt beskära trädet så det håller sig litet. Ska bli kul och se om det blir något äpple redan i år, ett eller två kan det ju bli redan första året.

Jag och en kollega gick ut och åt lunch igår. Vi valde sallad på Konditori & som är ett nytt konditori i Eslöv (finns även i Höör). Deras sallader är fantastiska, fräscha och goda. Riktigt kul att det finns ett bra lunchalternativ i Eslöv, pizza/kebab/falafel är rätt enformigt. Jag fick en lavendel av kollegan så nu har jag fyra nya lavendel i min nya rabatt, nu blir humlorna glada.

Sen flexade jag ut och åkte till Västernäs Handelsträdgård. Jag älskar handelsträdgårdar så det kändes som en bra aktivitet på min födelsedag. En gul ros fick följa med mig hem.

Vi hade tänkt att grilla till kvällsmat men eftersom vädret inte var så inbjudande så gjorde Kärleken lasagne istället. Så lyxigt att bara sitta i soffan och bli uppassad.

En bra födelsedag helt enkelt!

10 kommentarer

  • Det är jättekul! Har inte varit hos frisören på ett eller tom kanske två år. Jag kan inte gå dit om jag inte vet hur jag vill bli klippt. Går jag dit osäker så slutar det alltid med en kort, riktigt kort, frisyr. Haha
   Tack så mycket!

 1. Så fint håret vart, snygg längd på och snygg färg. Ja man önskar att man kunde styla det lika bra själv, ibland får man till det =D. Gött och ut och äta med kollega

  • Tack!
   Nu har jag övat och det går bättre och bättre men fortfarande inte lika snyggt som när frisören stylat det.
   Ja det var riktigt mysigt att kunna äta lunch tillsammans.

 2. Härligt med födelsedag, jag älskar också födelsedagar….och wow vad snygg du blev i håret.
  jag själv fick besked om att min önskade praktmagnolia äntligen kommit till Sverige den är redan vid ankomst 2 meter hög så det blir väl ett riktigt hästjobb att få den på plats…jag vet inte helt var jag ska placera den ännu men vi har dessbättre en stor tomt så vi hittar säkert någon plats.

 3. Va gött att få håret fixat. Själv behöver jag nog hå till en salong då jag inte klippt mig på två år och funderar på lite ljusare slingor i det . Men det kostar Dick så mkt Att gå till frissa.

  • Jag hade inte heller varit hos frisören på typ två år. Min systerdotter hade klippt topparna men utöver det så var det nog 1-2 år sedan sist.
   Ja det är mycket pengar, särskilt om man ska färga/slinga också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.