Det är dagarna

Det är dagarna som går som är livet, sjunger Carola i en låt som jag tycker väldigt mycket om. Det är verkligen dagarna som går som är livet. Vissa säger att det är dagarna vi minns som är livet men jag håller inte med. Varje dag är livet, det är livet även om det är utspilld mjölk över köksbordet eller en bajsblöja precis när man ska gå. Det är dagarna som går som är livet.

I helgen har vi haft Lias på besök. Det är alldeles underbart att ha honom hos oss. Flera gånger sa han, “Lias stor pojke”. Klart att han är stor pojke, han har ju hunnit bli 2,5 år medans jag blinkade. Tänk att jag är gammelmoster till honom. Älskade påg!

Han ser upp till Affe och har alltid gjort det. Det var stort för honom att han fick följa med och titta på när Affe körde cross. Sen slutade han aldrig prata om hur man gör för att starta en cross, hur den låter och hur man kör upp för backen och hoppar. Vilken mundiarré, det är nästan så att han slår Affe. haha

Det var en regnig lördag, det blåste så att crossförarna blev fångade i vinden, det var kallt men det var ändå mysigt. Kvällen avslutades med att vi bjöd Lias föräldrar på middag och när jordgubbspaj och rabarberpaj kom på tala så slängde jag givetvis ihop en paj som var hälften jordgubb och hälften rabarber. Nomnomnom

Sen kom värken som ett oönskat brev på posten. Trodde att jag skulle gå in i ett skov men det känns så mycket bättre idag. Det är dagarna som går som är livet, även om dagarna ibland är fyllda av värk. Jag är inte min sjukdom men den styr mig mycket vilket kan göra mig så arg och besviken. Jag hoppas på en varm och torr sommar för då mår jag som allra bäst!

Hoppas att ni har haft en härlig helg. Imorgon är det måndag igen men det är kort vecka. Jag jobbar bara tre dagar nästa vecka, helt ljuvligt. Kanske blir det en tripp med husvagnen. Vi får väl se.

12 kommentarer

 1. Men å, kan du inte dela med dig av receptet på pajen? Åt en sådan paj för många år sedan som jag tyckte var sååå god, men har aldrig kommit mig för att göra den själv.
  Jag hoppas också på en varm och torr sommar! Idag har det ju varit (är) värsta höstrusket! Hoppas att värken håller sig lindrig så att du kan njuta av kortveckan.

  • Jo visst kan jag göra det, det är världens enklaste paj. Kanske inte är en sån paj som du tänker på men den var god ändå. haha
   Här har det varit höst när det har regnat och blåst men sen ett tu tre så har det upphört och då har det varit riktigt varmt och skönt. Som om moder natur går igenom klimakteriet eller nåt. 😛
   Tack, jag hoppas också att det håller sig lindrigt men med det här vädret så är det nog inte så troligt.

 2. Det låter som en härlig dag ni haft ? barn är så härliga ?.. vad gott det där lät ? hoppas du haft en mysig helg , jobbigt med värken hopas den släpper snart

  • Den heter Det kommer dagar och är från albumet Personligt.
   Han älskar att köra cross, mamman är dock lite nervös ibland. Särskilt när han kör omkull och far över crossen, fast än så länge har det inte hänt så många gånger och det har slutat väl. Han har skydd, även nackskydd fast det inte är ett krav.
   Tack!

 3. Härligt att se bilderna från crossbanan. Jag är uppvuxen med en bror som körde cross land och rike runt. Så att åka runt med crossbussen på alla banor var min grej. När jag var 18 – 21 någonting var jag tillsammans med en av de bästa crossåkarna på den tiden. Men det var som sagt 100 år sedan och innan jag lämnade Småland för den stora staden.

  Kan ff minnas doften från banorna och det hänga kring banorna i alla väder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.