Den sköna söndagen

Den sköna söndagen har kommit och gått. Vi har sovit längre än vi borde, vi har ätit mer än vi borde och vi har skrattat gott. Den sköna söndagen, dagen innan vardagen är här igen. Den sköna söndagen

Vi avslutar dagen i soffan, varva ner och få stillheten i kroppen innan det är dags för jobbveckan. Jag och en kollega pratade i veckan om att hålla skymning, förr var man bättre på att lyssna in kroppen och rytmen av dagen. Jag ska försöka ta till mig av det och verkligen hålla skymningen, ett vackert uttryck. Hålla skymning 
Den sköna söndagen Den sköna söndagen

Fast just ikväll måste jag gör en sak till innan jag lägger mig för natten, jag måste packa en väska för imorgon efter jobb åker jag mot Stockholm. Första Stockholmsresan av iaf 4 st denna våren. 3 timmar på ett tåg, 3 timmar med bara mig själv, en bok och musik. Härligt!
Den sköna söndagen Den sköna söndagen

Jag lämnar hemmet fyllt av ljuvliga tulpaner och gröna växter, det är fint med födelsedagar folk kommer med blommor!
ja jag vet, jag förhalar packningen. Jag gillar verkligen inte att packa!

2 kommentarer

    • Kommer upp sent ikväll, kurs hela morgondagen i Sundbyberg och sen hem direkt men om två veckor är det iaf två övernattningar så då får jag en eftermiddag/kväll i Sthlm.
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.