Marinblått är min färg

Marinblått är min färg, ja och brunt gillar jag också riktigt mycket. Det är tur att det är två färger som funkar riktigt bra ihop. 

Det syns dåligt på bilden men byxorna är alltså marinblåa dessutom kom de med ett brunt skärp. Byxorna är av märket Violeta by Mango och köpta på Bootz. Linnet, som också är blått, är köpt på HM och kavajen likaså men båda har några år på nacken. 

Jag önskar att jag hade haft en snygg brun kavaj men det är svårt att hitta. Jag har visserligen en men den hänger på vinden och är sisådär 2-3 storlekar mindre än mig. Då när jag var smalare och olycklig hade jag en brun kostym som jag älskade men nu är jag tjockare och lycklig vilket gör att kostymen inte passar längre. Jag sparar den mest av sentimentala skäl men visst längst inne någonstans hoppas jag nog att jag kommer kunna bära min kostym igen. 

Dagens outfit är skön, sitter bra och snygg (om än att kavajen ser enorm skrynklig ut) vilket är den absolut bästa kombinationen för en outfit. Ja och den är marinblå och marinblått är min färg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.