Den stora tröttheten

DSC_1559 DSC_1560

DSC_1556

Igår slog den över mig, den stora tröttheten. Jag kunde inte längre hålla mig vaken och somnade gott i soffan under den julröda filten. Kärleken svor över bokföringen och försökte prata med mig, gick så där. Jag tycker inte alls om den där känslan när jag inte kan hålla mig vaken hur jag än försöker. Det känns olustigt och som om jag inte styr över min kropp, kanske så det känns att bli drogad?!

Jag har en tendens att bli så där totalt uttröttad efter att jag har lämnat ut mig. Jag blev sådan efter första läraruppdraget, efter bröllopsfotograferingen, efter givande projektmöte med chefer och tja efter blogginlägget. Det är ju inte varje dag man visar upp alla sina volanger. Tack för att ni tog emot det med sådan värme, det kommer jag leva länge på. Så mycket värme och så många fina ord!
Igår var det dessutom verksamhetsplanering på nya arbetsplatsen. Jag hade många förutfattade meningar inför detta möte och tja en hel del av de föll ju in men även några bra saker som jag inte hade förväntat mig. En tanke om den nya tjänsten som jag hade som plan att genomföra under 2014 tog ett stort steg framåt. Det här kan nog bli bra och givande.

Ja det var väl helt enkelt så att kroppen behövde vila efter full speed och engagemang på hjärnan i några dagar. Jag gillar att ligga i startgropen för något nytt och få ihop det till något bra, riktigt bra.
Tänk att jag får så mycket pepp och energi från er i Blogglandia, ni tar mig framåt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.