Det är vår! Nä det är vinter!

Det är vår! skrek jag lyckligt igår. Nä det är vinter! suckade jag djupt idag

Det är vår! Nä det är vinter! Det är vår! Nä det är vinter!

Igår gick jag ut i trädgården och fann att tulpanerna var påväg upp och att stockrosorna hade fått nya gröna blad. Idag kunde vi ta fram pulkorna igen. Fast himlen har varit blå och solen har strålat vackert, det har tödroppat och fåglarna har kvittrat så det har absolut varit vår i luften idag också.
Det är vår! Nä det är vinter!  Det är vår! Nä det är vinter!

Jag har svårt för att hålla isär dagarna nu känner jag, jag har varit ledig i två dagar nu men det är inte måndag imorgon. Det är tur för jag är inte redo för min Stockholmsresa ännu, väskan ska packas och familjen ska pussas adjö. Som tur är så har jag två dagar till på mig att bara vara nära min familj.
Jag hade tänkt att vi skulle åka till havet en dag och ta en kall kall picnic men nu när det är snö så känns det inte lika kul. Vi pratar skånsk snö inte norrländsk som man kan sitta i utan att bli plaskblöt.

Det är vår! Nä det är vinter!

Vi myser här hemma istället och låtsas att det är vår. Vi tittar på film, vi spelar och vi bara är. Jag tror att det är vår favoritsyssla som familj, att bara vara. Ikväll är det innebandy, kiosktanten ska jobba. Allt är som vanligt med andra ord.

Det är vår! Nä det är vinter!

Det är vår! Nä det är vinter! Äsch skitsamma, det är helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.