Fredags makeup

Fredags makeup med lösögonfransar, ja jag gick all in idag. Jag har tittat på en del makeup tutorials i min jakt på svaret på mina frågor om ögonskuggan.  

Jag följde råden med ansiktsolja först, sen primer som smetades ut med pensel (har tom köpt en ny pensel) och därefter foundation som också penslades ut. Jag har tom haft puder och nåt klet som skulle ge kontraster i ansiktet eller vad det nu var. Fyra (4!) olika ögonskuggor för att ögat ska maximeras men ändå se osminkat ut. Därutöver också lösögonfransar. Ja alltså en sak stod klart för mig direkt, sinnessjuk lång tid för att sminka sig! Lösögonfransarna var enklare att sätta dit än väntat men det blev ju inte så bra som jag hade tänkt.  

Jag ser ju inte direkt ut som kvinnan på Depends hemsida direkt. Haha Fast jag är ändå nöjd med tanke på att det var flesta gången.  

När håret fixades till så blev det inte helt fel. Fast alltså jag förstår inte hur man orkar kleta på allt på morgonen innan skola/jobb. Jag ser inte tillräcklig skillnad för att vilja lägga den mängden energi på att sminka mig by the book. Jag har kanske gjort fel, förmodligen, men jag hade förväntat mig en större skillnad. Sen är det det här med att smeta foundation överallt, jag vill inte krama någon så där innerligt just nu för då är jag rädd för att halva facet stannar kvar på den andra.  

Men fredags makeup med lösögonfransar och ledig dag blev det iaf. Så vad säger ni gott folk? Vad har jag gjort fel? Vad har jag gjort rätt? Vad gör ni? Hur gör ni?

4 kommentarer

  1. Ögonen och hyn är perfekt (bättre än min 26-åriga) , skulle rekommendera lite rouge på kinderna bara för att ge ett varmare intryck!

    • Tack Fia! Jag har dock galet mkt grejer i huvudet så hur hyn ser ut är helt klart för att jag har lyckats dölja en massa. haha
      Rouge hade jag men tydligen så behövs det en kraftigare rouge när jag har så mkt med annat klet i huvudet men jag ska absolut tänka på det till nästa gång.
      Det är kul att leka! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.