Det bästa som finns

Bebismys är väl ändå det bästa som finns! Att få bebismys och bara välja de goa, roliga och mysiga stunderna är precis vad jag behöver.

Nu tycker iofs Theo att hundarna är mer intressanta än mig men ändå. Gullunge! Tänk att jag är gammalmoster till denna lille guldklimp och två andra också. Jag har tre extrapojkar och jag älskar det! Jag bär titeln med stolthet!

Blåsa bubblor med munnen är kul. De där små fötterna är så söta. Nyfiken på allt och vill inte ligga ner utan ska sitta upp. När han är hungrig så hörs det genom land och stad.

Det är så mysigt när han somnar i min famn, jag snusar på honom och tänker på när mina pojkar var små. Jag funderar på hur det hade blivit om vi hade fått ett barn till. Hade vi bott kvar här då? Hade jag varit en annan typ av mamma om jag hade fått en dotter? Jag sörjer inte det men jag funderar på hur det hade varit att vara trebarnsmamma.

Älskade lilla gullunge!

14 kommentarer

    • Jag blev nog mer galen i bebisar sen jag fick mina barn för nu vet jag att jag kan låna andras och sen lämna tillbaka. Haha

  1. jag kan nog inget annat att än o hålla med dej. skulle verkligen vilja muss med bebis nu 🙂

    • Det spelar inte så stor roll om det är människobebis, hundbebis eller kattbebis det är såååå mysigt.
      (Ja jag vet att det heter valp och kattunge men de är ju bebisar)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.