Det började med en påse

  

Idag är det Annelis 40-årsdag och det ska vi fira! Anneli är en av tjejerna i pysselgruppen som jag var med i eller ja kreativ mindfulness hette det väl fast vi har döpt om oss till pysseltjejerna. Haha När man går på kalas till någon som man brukar pyssla tillsammans med så är det hemmagjord inslagning som gäller. Det började med att jag ville göra en egen påse att stoppa presenten i. Sen hittade jag en bild på FB om hur man gör dekorativa blommor till presenter och ja på den vägen är det.  

 Denna första blomma som jag gjorde tyckte jag blev riktigt bra för jag ser en påsklilja och det är ju galet passande. Jag insåg dock snabbt att detta var jag ju tvungen att testa med fler papper och papper i olika färg.   

 4 lika stora papper, ja jag använde kreppapper eller vad det heter men det går säkert bra med servetter, silkespapper eller något annat pysselvänligt papper.  

 Jag vek fram och tillbaka i vad jag tyckte var lagom storlek, du kan säkert göra den tätare med mindre storlek men det lär bli pilligt.  

 Den svåraste biten var faktiskt att få ståltråden att hålla ihop blomman men inte skära genom pappret.  
 
Sen är det bara att vika upp ett lager i taget. Dra så långt in mot mitten som möjligt utan dra sönder pappret.  

 Tada! Färdig! 

     
 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.