En stilla morgon

Jag vaknar utvilad men förkyld, tittar på klockan och blir förvånad. Stilla smyger jag upp klockan 6 en lördagsmorgon utan simskola. Det blir en stilla morgon med en stor kopp te.  

 Efter att ha varit lite gnällig till Kärleken om att vi inte firar påsk så insåg jag ju att som vanligt ligger ansvaret hos mig själv om det är jag som önskar något. Så ikväll blir det påskfirande med sedvanlig mat och pynt. Som alltid är det mina föräldrar som kommer, de kan många gånger med kort varsel och i år visste jag att de hade planer för långfredagen och annandagpåsk så jag testade. Jag önskar att mina systrar med familj kunde vara med också men just nu är det bäst att min ena svåger inte träffar förkylda familjen, den andra systeryster med familj brukar bara upptagna så det där med kort varsel funkar inte lika bra där.  

 Det är verkligen vår ut för gummistövlar och regnjacka behövs, gummistövlar utan raggisar och regnjacka utan fleece. Då är det vår! Husvagnen är hemma och husvagnsgummistövlarna fick bli trädgårdsstövlar. Jag har en idé om att när man långliggare, som vi var förr, så ska det vara fula gummistövlar, fleectröjor och puckotofflor (Foppatofflor men den billiga varianten) för det tillhör på något vis. Haha 

Men nu är det en still morgon med te och trädgårdsdrömmar. 

Glad påsk på er!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.