Det har gått en månad

DSC_3719

Ja det är en hel månad sedan sist jag var uppe, jag kan ärligt säga att det är helt otroligt vad snabbt tiden gått. Men September var en tuff månad, som alltid.

Det är läraruppdrag i Solna imorgon och idag är det förberedelser som gäller. Som lärare är det väldigt skönt att komma upp en dag tidigare så man har koll på läget. Särskilt om man gör som mig och Jessica som åkte fel i tunnelbanan sist. Jag tycker det är högst olämpligt att byta namn på tunnelbanestationerna i Stockholm utan att berätta det för mig, ja SL kunde väl ha ringt upp mig. haha

Jag vet att jag har sagt det innan men jag gillar när jag får dessa endagskurserna för det är alldeles lagom att vara borta från familjen en natt. Jag hinner få lite Emma-tid och Kärleken får en myskväll med pojkarna. Jag tror att det är väldigt viktigt i ett förhållande att man är borta från varandra då och då så man hinner känna saknaden. För mig räcker en natt för att jag ska sakna familjen och det ska vara skönt att komma hem. Två veckor nästen precis efter mammaledigheten var inte optimalt kan jag ju säga men men det var inte så mycket att välja på då. Nu väljer jag mer själv för nu är där nog inte särskilt många kurser kvar att gå för mig, iaf inte i den tjänsten jag har nu.

Nu ska jag svälja det sista teet, bära upp lite tvätt och sen är jag redo för taxin att hämta mig.DSC_3722

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.