Det känns braNär solen visar sig och fåglarna kvittrar ja då är allt så mycket bättre. Det blir enklare att andas helt enkelt. Idag har varit en bra dag trots fibrovärk i hela kroppen (känns som typ träningsvärk/influensa). Det är härligt att inse att när jag gör saker som jag njuter av så får inte värken så stort fokus. Så det är helt enkelt så att jag ska göra mer av sånt som gör mig glad. Jag kommer bara må bättre ju mer våren kommer igång för det har jag bestämt mig för!

5 kommentarer

  1. Våren hjälper verkligen till och kanske du skulle ta lite sånglektioner? Apropå det där med kör och sånt. Jag ska inte starta någon än iallafall. 🙂
    kramar och trevlig kväll

    • Ja körsång måste jag fixa med också, synd att du inte vill starta en för jag tror det hade varit superkul!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.