Det nedärvda möget

DSC_2236 DSC_2251

DSC_2243

Det är tidig morgon, allt är mörkt och stilla förutom den skällande hostan som hörs till och från. Kärleken har gått till jobbet för över en timme sedan och jag inser att det var väldigt dumt att låta skapande idéer få leva mitt i natten, iaf när man sedan ska stiga upp med Kärleken och sedan titta på muterade tonårs sköldpaddor som slåss och äter pizza.

Det är inte lätt med krupp, inte lätt för någon och jag minns exakt hur jobbigt det. Älskade lille gosse varför var du tvungen att ärva det möget från mig?

Ljuslyktorna och den lila Rif-skålen kommer förstås från Living Like Milton

6 kommentarer

  • Ja det är inte lätt för honom, han har fått medicinen men bara hostar och hostar. Idag blir det en dag fylld som soffhäng och massa filmer. Lille plutten hostar ju snart sönder sig själv, låter det som.

  • Det kommer gå bra, han har ju så fint stöd och är så trygg. Bästa förutsättningarna för att våga och orka! ❤️
   Kram

 1. En sådan morgon låter verkligen inte dumt. Fick på en gång teenage mutant ninja turtles låt på huvudet, haha. Idag försökte jag starta dagen som vanligt med en kopp kaffe men självklart fick min högra hand flipp och ville slänga iväg sig själv & hej hå så låg mitt morgonkaffe över hela bordet, min enda tanke va “Jaha där va min dag förstörd!” 😛

  • Åh nej har du också händer som gör som de vill? Häromdagen tappade jag en Åsens mjölk dunk (2 liter mjölk liksom) rakt ner i golvet, tack och lov så höll den!
   Kul att du sjunger på tmnt-låten, mina pojkar hade varit djupt imponerade. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.