Det var längesen

Det var längesen jag gjorde ett outfit-inlägg. Det var längesen jag kände för att göra ett outfit-inlägg. Den sista tiden har kläder bara varit något jag tagit på mig för att jobbet kräver det. Jag har varit så där klyschig “jag har inget att ta på mig” trots att garderoben är full. Varför känner jag så då? Jo för att jag har ingen ordning just nu, jag har inga färdiga, givna kombinationer för sommaren. Ifjor jobbade jag på förskolor då var det okej att gå i shorts och linne. I år jobbar jag på myndighet, på myndigheter är det inte okej med shorts och linne. Jobbet på myndigheten kräver en viss typ av garderob, kjolar och klänningar är okej, ärmlösa blusar är okej men inte linne och shorts. 

Idag regnar det och jag är frusen så kjolar och klänningar gick bort direkt. Kofta är inne på sin sista chans idag, trivs jag inte i den under dagen så åker den. Någon som är intresserad? Du bör vara minst en 46:a om du inte vill att den ska vara jättestor. Lägg en kommentar om du är intresserad. 


Imorse tog jag minsann en kopp kaffe medan jag sminkade mig. Det var riktigt härligt att kunna ta det lite lugnare än vanligt. Är det inte konstigt hur bra det kan kännas hemma vid spegeln för att sedan när man kommer till jobb och ser sig själv i spegeln så funderar man på vad som kan ha hänt på den korta stunden till jobb. 


Knasiga är vi och det är så härligt! Jag tycker att knasigt är mycket bättre än vackert. Knasiga bilder lockar till skratt och det behövs alltid mer skratt i vardagen! Jag är trött på att jaga det perfekta, visst gillar jag att ha ordning och rent men inte perfekt. Just nu är vårt hem ett enda stort kaos, tiden har lagts på annat helt enkelt. Det var längesen jag tog outfits-bilder för jag vill inte ha med röran i sovrummet. Det var längesen jag fotograferade något, mer än närbilder, i hemmet för det är så stökigt. Det är okej att det blir stökigt och rörigt ett tag, vi har ju prioriterat annat. Men nu måste det bli ordning för jag fixar inte röran mer, när hemmet förblir rörigt böjar själen ta efter. Och en rörig själ kan inte vara en rolig själ!


Det var längesen jag hade lust med något överhuvudtaget faktiskt men jag känner att lusten är på väg tillbaka. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.