Du lilla orchidé

Många funderingar far runt i huvudet idag. Jag kommer missa mycket på jobbet under mina sex veckor med sjukskrivning. Jag känner mig som en tant i min termokjol, reflexväst och axelväska men jag är varm och syns iaf. Väska älskar jag så den bjussar jag på om den är tantig. Jag funderar på hur det kommer vara att komma tillbaka till jobbet efter all tid borta. Jag funderar på hur det kommer smaka med tårta nästa torsdag när Kärleken fyller 30. Jag funderar på om vi får en härlig sommar i år.
Hjärnan går på högvarv och jag fick stanna upp vid orkidéerna på jobb, orkidéerna som inte slutar blomma.

IMG_7561.JPG

IMG_7564.JPG

IMG_7566.JPG

IMG_7562.JPG
Nu försöker jag få hjärnan att sluta snurra så mycket och åt alla håll. Vi tar några avsnitt CSI och sen hopas jag på en skön sömn och ork för sista arbetsdagen fram till den 5 mars. Udda!

3 kommentarer

  1. Vilken vacker blomma!
    Ja, CSI brukar vara bra på att få tankarna att sluta snurra. Förstår att det känns konstigt att veta att man ska vara borta så länge från jobbet!
    Kramar

  2. Förstår att det är mycket som snurrar i huvudet. Tänk att du går in i ett nytt kapitel nu och sen längre fram i mars så fortsätter du på det andra, fast med nya resurser och kraft. 🙂 Positiva Pelle här…:)
    Orkidéerna är makalösa, jag odlade ett par i endast vatten under två år.
    Kramar L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.