Mässade idag

Ja ni som följer mig på IG vet ju redan att jag har varit på SAKmässan i Helsingborg. Jag älskar att jobba på mässor! Alla är glada, alla visar sig från sin bästa sida och folk har klätt sig på tja intressant sätt (vissa ser ut som att var hämtade ur en film och andra ser ut som att vara hämtade ur en barnfilm som en 2-åring själv har ritat). Jag gillar det! Att vara på hugget, att kunna sälja in varför någon ska lyssna på det jag har att säga. Och detta nätverkande! Skitkul! Önskar jag kunde jobba på mässor oftare, kanske jobba med mässor. Mm nåt sånt hade varit skoj.

IMG_7542.JPG

IMG_7543.JPG

IMG_7545.JPG

IMG_7544.JPG
Ni får taskiga mobilbilder idag, var ju där för jobbets räkning och då brukar jag inte kånka med mig stora leksaken. Efter fyra timmars mässande värkte kroppen värre än innan men på något sätt så märker jag inte det när jag är i mässandet, endorfiner eller nåt för att jag har kul.
Jag vet att det har blivit ett fasligt tjatande på mig om värken och att jag har fibromyalgi. Jag gör inte det för att ni ska tycka synd om mig, jag gör inte det för att jag vill gnälla, jag gör det för att ni ska få en hum om hur det är att leva med en sjukdom som inte syns och som inte ens märks för de som står bredvid. Det är svårt och det är mycket ursäktande och plötsligt står man där igen med sammanbitna käkar och värkande kropp men ler stor och svara jadå jag mår, ingen fara det fixar jag för att att ge efter är inte ett alternativ. Men nu måste jag det, nu måste jag känna efter hur jag verkligen känner, nu måste jag lösa upp käkarna och låta kroppen värka så jag lära mig vad jag ska göra för att värken ska minska. Jag måste se båda sidorna av linan innan jag kan hitta min balans. Så orkar ni inte läsa mer om värken så önskar jag er lycka till på er väg men nu kommer denna bloggen visa vad Fibromyalgi är och kan vara för oavsett vad jag tycker och vill så är Fibromyalgi en del av mig.

IMG_7541.JPG
Bilden är hittad på Pinterest men är så talande att jag måste dela den, igen.

1 kommentar

  1. Å va kul med mässa!! Men det är ju inte kul att du måste leva med värken!
    Hoppas så att du hittar den där balansen så du kan leva ett så fullt liv som möjligt! Jag följer gärna med på resan!
    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.