En helt ny värld

DSC_1547 DSC_1715
Gamla bilder men jag behöver dom, bilder för att se hur jag gillar yogan och blommor för att allt har vissnat här hemma. haha

Jaha så var det alltså dagen innan den stora förändringen. Ja det är lite så jag har tänkt att jag ska se på det, livet innan och livet efter smärthanteringsprogrammet. Som jag sa till Angela igår så tänker jag satsa på att göra sånt som jag mår bra av (ja givetvis måste jag städa, tvätta och göra allt sånt där vanligt också) dvs. jag kan inte vara med överallt på jobbet fast det är kul för det mår jag inte bra av, jag kan inte hoppa på en massa nya saker till höger och vänster för det mår inte kroppen bra av. Jag måste göra sånt som ger mig energi inte bara kräver energi av mig.

Därför tänkte jag att jag skulle börja sjunga för det tycker jag om, det är kul och det ger en sådan där måbraihelakroppen-känsla som jag bär med mig länge. Jag tänkte att jag skulle se om jag kunde sjunga med Gabriel Forss i hans Du kan sjunga gospel-kör men det kostar 1 400 kr per termin och det är lite väl saftigt pris för mig, även när jag inte är sjukskriven. Så om det är någon som vill vara min kör-sponsor så går det bra att betala körkostnaden för mig, haha. Annars går det också utmärkt om någon spontant vill starta en amatörkör i Höör för det verkar vara en liten kör-snoffsig by där jag bor för det är inte direkt amatör – visjungerförattdetärkul – körer i Höör. Ja jo jag kan ju gå med i PRO-kören som någon föreslog på FB. Schysst, verkligen. 

Jag ska även passa på att göra mer yoga, utmana mig själv i yogan och lära mig att anpassa den efter min kroppsform. 

Ja alltså jag ska inte göra allt detta på sex veckor men jag ska lära mig att göra det, att välja saker som ger mig energi istället för att stjäla min energi. Ja det kanske är detta som är att bli vuxen, haha

Fast först ska jag försöka somna ikväll, det blir nog lite svårt som första gången man ska gå till skolan och den nya klassen.

13 kommentarer

  1. Jag saknar att sjunga, var med i en kör tidigare men den är också i den där dyrare klassen. Förstår att det är pirrigt ikväll, men jag är övertygad om att det kommer gå bra.
    Många kramar

  2. Hoppas att du hittar en kör som passar, det ger verkligen sjukt mycket positiv energi att sjunga ihop med andra människor. Härligt att du har kommit igång med yoga oxå! Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.