Emschen jul-DIY

Emschen jul-DIY är sånt som inte jag kan hitta i affären utan helt enkelt har fått skapa själv. Ja jag vet det låter vanskligt, det är ju inte som att jag är någon DIY-drottning direkt men have some faith please.
Förstå ut var den där underbara bilen från House Doctor som är så populär, jag missade att köpa den i år igen.
Emschen jul-DIYJag hade svårt att prioritera den i höstas innan jag visste hur det skulle bli med jobbet och sen när jobbet var mitt ja då var bilen slutsåld även hos House Dr. Så det var bara att gilla läget och DIY:a en.
Att hitta en bil var minsta problemet eftersom Kärleken har sparat sina gamla leksaksbilar. Eller ja det var ju inte ett litet problem för jag var ju tvungen att gräva mig igenom pojkarnas billåda och sen var jag tvungen att bestämma mig också.
Att hitta en gran var däremot svårare för tydligen ska små prydnadsgranar vara silvriga med glitter eller vita eller ja tom. rosa men inte gröna. Jo visst jag hade kunnat beställa hem granar men det är liksom inte alltid så populärt hos webbutiker att bara beställa en gran för 30 kr. Så jag DIY:ade en gran också. Köpte en silvrig gran med paljetter på Smartbuy här i Höör och sen satt jag här hemma och pillade bort varenda liten paljett. Sen köpte jag en grön sprayfärg på Colorama också här i Höör så nu skulle jag kunna färga en hel skog med silvriga granar till gröna granar. haha
Men det blev helt okej faktiskt, jag är nöjd, Mest nöjd är jag förstås för Alfreds min när han såg det. Ögonen blev stora, hakan trillade i golvet och långt om länge kom det ett mamma så fint du har gjort det! Emschen jul-DIY Emschen jul-DIY Emschen jul-DIY

Jag stör mig lite på granen för den är så stel men det får jag fixa till nästa jul. Jag är väldigt nöjd, framförallt med valet av bil. En brittisk taxi kan man liksom inte gå fel med. Jag funderar på om jag skulle kunna få dit en belysning på något sätt också. Vad tror ni, kan man ha belysning på nåt sätt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.