Lite mer jul i mitt hus

Det är lite mer jul i mitt hus nu, jag tar ju fram lite mer för varje dag. Granen har inte kommit ner ännu men snart måste den komma ner för jag har funderat lite på hur jag ska klä den i år och jag tror att det kommer bli bra. Ja och sen vill jag ju testa ängeln som jag har DIY:at och som jag ska visa er snart.
Mer jul i mitt hus

Årets adventsljusstake blev bra även om jag fick ändra den något. Jag fick en idé hör jag såg Fru Stjernholms vackra ljusstakar. Fast ja sen samarbetade inte universum med mig så det blev inga sådana ljusstakar och inte heller någon snygg träbricka som jag hade tänkt ställa udda träljusstakar på. Jag kan ärligt säga att jag surade mer än vad som är lämpligt för en snart 40-årig kvinna. Fast sen hittade jag ju dessa fina ljusstakarna på Clas Ohlsson och poff så visste jag exakt hur jag skulle göra. Jag är SÅ nöjd!
Jag gillar att göra något nytt till varje år, ibland är det hela ljusstaken som byts ut och ibland är det bara pyntet. I år blev nästan allt nytt.
Mer jul i mitt hus

TomteLisa och TomteNisse som är gjorda av Fru Stjernholms mamma är givna i vårt hem. Pojkarna tycker inte att det är jul förrän de är uppe. Jag älskar att de har fått en sådan tradition! För mig är det när mor lägger mormors blå duk med änglar på finbordet, då är det jul.
Lite mer jul i mitt hus Lite mer jul i mitt hus
I köket har jag också lite julkänsla mer än bara stjärnorna i fönstret och julgardinerna på plats. Jag tycker verkligen om att ta in julen och sätta känslan i alla rummen. Vissa år har jag verkligen gått all-in och även pyntat lite på toaletterna, dock inte detta året. Tror jag
Lite mer jul i mitt hus

På köksbordet står adventsljusstaken på Kärleken valde ut för tja en si så där 8 år sedan, jag pimpar nästan alltid den på samma sätt fast ja vi använder den inte varje år.
Lite mer jul i mitt hus Lite mer jul i mitt hus Lite mer jul i mitt hus

I vardagsrummet trängs blommorna rumsgran och ljus i en härlig julig känsla. Trollhasseln har fått hänge och ljus, Kärleken avskyr den för han går in i den hela tiden.
Lite mer jul i mitt hus
Fast det är det värt varje dag när Alfred kommer ner om trappan och ler när han ser allt juligt. Idag ska jag sätta upp minijulgranen på Alfreds rum så han kan få den härliga känslan av att titta på en julgran när han somnar.
Ja idag blir det allt lite mer jul i mitt hus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.