En blöt dag

Idag har vi haft Kärlekens mormor & morfar med Kärlekens kusiner här. Det känns som vi har ätit och badat idag. Precis som det ska vara med barn som har sommarlov! Att ha gäster som tar med sig både fika, mat och engångs”porslin” är en enorm lyx. Vi har kunnat umgås utan att tänka på vad vi har att bjuda på eller disken, riktigt skönt. Kärlekens kusin T åkte ring, badade och var nog mer under vatten än över, kusin L däremot var Kapten och hade fallenhet för det. Det bästa är att se leende på barnens läppar och höra deras skratt. Leende och skrattande barn är balsam för själen. Jag må vara trött och ha ont i kroppen (ja jag åkte också ring idag, igen) men jag är så nöjd med vår trevliga dag.
DSC_4534 DSC_4618 DSC_4706 DSC_4749 DSC_4766 DSC_4775

Tillslut fick vi dra upp barnen för då var de alldeles blå om läpparna, knottriga över hela kroppen och skakade av köld men bada ville de ändå. 
Kärlekens kusin T är så galet vacker och jag fick några riktigt bra foto men de får ni inte se för jag tycker det är viktigt att man inte lägger ut andras barn på internet. Jag ska kidnappa henne och svägerskan min en dag för att ta några foto på de två skönheterna tillsammans. Åh vad jag har tankar och idéer om den fotograferingen. Lycka är att ha villiga modeller i familjen. 
Nä nu ska jag sova gott och hoppas på att vakna med en mindre värkande kropp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.