Minneskortet är låst

I min lilla kamera strular minneskortet, spärren för att låsa minneskortet har blivit lössläppt. Jag har nya minneskort så egentligen är det tramsigt lätt att åtgärda men ni vet hur det är, skabara-syndromet och latheten träder in. Dessutom är det ju bara den lille kameran och här på Landön är det lätt att asa med sig den stora. Idag fick jag iaf för mig att jag skulle tömma minneskortet innan jag kastar det, kan ju vara bra. DSCN0951 DSCN0972 DSCN0974 DSCN1000Där var en del roliga foto på minneskortet så det var ju tur att jag inte bara kastade det fast jag hade för mig att där inte var något direkt.
Tydligen har vår sureture Sid också varit framme. Han är nästan aldrig sur men vid två tillfälle så kan han allt bli lite sur på oss. DSCN0983När vi gör så att han blir blöt är nog det han surar mest över. Den hunden gillar då verkligen inte vatten! Jag har aldrig fått så mögiga blickar av någon som när han tittar på mig när han är blöt. Fy vad han tycker att vi är elaka.
DSCN0971-1

Det andra är när vi tvingar honom att flytta sig från solen speciellt solstolen. Usch vad han tycker det är jobbigt att han inte får ligga själv i den. haha
Foto behöver inte alltid vara fina och vackra, ibland behöver de bara lock fram ett leende. Jag är glad för att jag inte sätter höga krav på alla mina foto utan faktiskt låter glädjen styra mig!
DSCN0962 DSCN0965 DSCN0968-1 DSCN0968

Men den lilla kameran kan allt också fånga vackert!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.