En bra dag, en bra vecka

DSC_0196 DSC_0211

Idag har varit en bra dag och det har varit ett bra slut på en bra vecka. Alfred har lekt med sin kompis hela dagen, Vincent har fått kura på sitt rum (han börjar bli en tonåring eller nåt), Kärleken har fått vila efter ytterligare en vecka med sex arbetsdagar och jag har fått städat ordentligt. Det är något belönande med en produktiv dag, en viss nöjdhet infinner sig och jag är avslappnad. Det har varit en bra dag, en bra vecka, men nu är det åter till rutiner och tidiga morgnar. Veckorna går fort och snart är våren här med besked, det går fort nu.
DSC_0185 DSC_0201 DSC_0203

Jag funderar på hur jag ska göra med dagarna så att de inte blir bara dagar som går. Jag vill ha något innehåll i alla dagarna för att tiden inte bara ska få rinna mig ur händerna. Så nu ska jag sätta mig och planera veckan i stort och sedan morgondagen i detalj. Det är nog så att jag faktiskt är en människa som trivs bäst med rutiner och ordning. Fast det ska vara mina rutiner och min ordning.
Ja det har varit en bra dag, en bra vecka och det är för att jag har ett bra liv!

2 kommentarer

    • Ja det är det verkligen! Det blir som att alltid ha medvind i uppförsbackarna, fortfarande tung och lite kämpigt men ändå lättare! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.