Måndag och ny vecka

DSC_0214 DSC_0217 DSC_0222

Hicke Hicke oj oj oj, hörs det uppifrån. Alfred är trött efter helgen, som verkligen har varit fullbokad för honom, så han ligger i vår säng och tittar på Draktränaren på Netflix. Han behöver få den stunden då han får krypa upp och vara för sig själv. Jag tror det är otroligt viktigt att man lär barn vara själva och njuta av sin egentid, all tid behöver inte vara planerad och uppstyrd.

Själv sitter jag i soffan och tar mig en kopp kaffe, tittar på Malou efter 10 och suckar över Alicia Vikanders vackra klänning på Oscarsgalan inatt. Inte så konstigt att jag gillar den för det är ju en Louis Vuitton. Älskar nog precis allting med klänningen, den sticker ut bland alla svarta klänningar som var på rödamattan, den är dansvänlig, den är smickrande och den är annorlunda. Gillar den verkligen! Satt ni uppe och såg Oscars i natt? Förr gjorde jag det, satt uppe och följde Oscars men inte nu. Nu har jag barn som ska upp och det är ju måndag och nu vecka så det är rutiner som ska följas. Jag tänkte jag skulle kolla igenom lite bilder och klipp från Oscars och se vad jag hissar och vad jag dissar. Jag såg Ebba på Nyhetsmorgon på 4:an imorse och hon skulle lägga ut bilder på sina top 20. Får väl kika in hos henne och kolla det.
Sen måste man ju bara gilla Leonardo Di Caprio som har väntat så länge på att vinna och när han väl gör det så tar han tacktalets tid till att berätta att vi måste börja vårda vår jord, vi måste sluta fördärva vår planet. Ja jag gillar det!

Ah jag bara måste lägga in två favoritbilder
alicia-vikander-oscars-2016
Alltså den klänningen, underbar!
leonardo-dicaprios-oscar-award-nomination-is-it-the-ultimate-insult-if-he-doesnt-win-best-actor-this-year

Minen, löv it!

Men tja mer glamourös blir inte min dag, det är måndag och ny vecka vilket innebär tvättmaskinsrace och fortsätta ta tag i det där utrymmet som vi har försökt förtränga.

3 kommentarer

  1. Älskar klänningen jag med! Leonardo förtjänar sin Oscar! Han är så bra!
    Här ska också köras tvättmaskin… Tack för påminnelsen!

    • Tre maskiner tvätt blev det idag, tror inte jag orkar mer idag. Har ju suttit i vårsolen och det tröttar en vinterblek fis som mig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.