En dag för pojkarnas skull

Igår försökte jag göra en dag för pojkarnas skull. Något som vi vanligen inte gör men som de gillar, hmm vad skulle jag göra med dem? Det skulle ju vara något som funkade med Alfreds lilla paketerade arm med. I måndags satt vi på akuten med honom och det visade sig att hans högra underarm var bruten, båda benen. Stackar’n!
En dag för pojkarnas skull En dag för pojkarnas skull

Vi stannade på en lekplats en stund, jag behövde ringa försäkringsbolaget och barnen var rastlösa. Alfred är väldigt rörlig (och ska röra på armen enligt sköterskan som gipsade honom) men försiktig och Vincent håller sig vid hans sida. Så himla kärt!
En dag för pojkarnas skull En dag för pojkarnas skull En dag för pojkarnas skull En dag för pojkarnas skull En dag för pojkarnas skull

Pojkarna ville ha glass efter att de hade lekt så vi gick till Berggrenska Gårdens Café där jag och Vincent har ätit glass förr. Glassen var tingad till en barnföreställning med SjörövarMange och Katta-Pirat på torsdag så vi tog en fika istället.
På Berggrenska gården kan man sitta länge med sin fika, påtår ingår. Vi spelade Fia med Knuff som båda barnen älskar. Sen sjönk humöret på Alfred och jag insåg att nu var det dags för något annat. Så vi gick vidare till BonusSvärfar som jobbar på kommunen, Alfred fick visa upp sitt rosa gips. Sen köpte vi oss lite jordgubbar och annat gott och gick hem igen. Senare på kvällen åkte vi ut en stund på landet hos svärfar, som jag skrev om igår. Alfred var helt slut efter dagen, det tar på krafterna att konka runt på en gipsad arm och det tar på krafterna att inte kunna röra sig som vanligt. Min lille goding!
Jag hann iaf med att visa pojkarna hur det såg ut i ett hem förr, Alfred önskade att vi skulle ha ett sånt hus. Jag kan inte annat än hålla med honom. Visst där finns knappt en enda rak vinkel, golvet knarrar, taket är lågt och rummen är små men oj så vackert det huset är.
En dag för pojkarnas skull En dag för pojkarnas skull En dag för pojkarnas skull En dag för pojkarnas skull En dag för pojkarnas skull En dag för pojkarnas skull En dag för pojkarnas skull

Jag blir så sugen på att tapetsera när jag ser de gamla vackra tapeterna! Jag vill inte ha vitt längre! Vitt är tråkigt och enformigt, dessutom är var och varannat hem vitt nu för tiden. Nej nu ska jag hitta några snygga tapeter som påminner om de gamla vackra tapeterna man hade förr!
En dag för pojkarnas skull En dag för pojkarnas skull En dag för pojkarnas skull

Så himla vackert hem! Tänk att äga ett sådant hem, plantera stockrosor och lavendel utanför och bara njuta av allt vad väggarna har att berätta. Jag vill ha ett gammalt hem!
En dag för pojkarnas skull En dag för pojkarnas skull En dag för pojkarnas skull

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.