En full helg

Det har varit en full helg, full med skoj saker. en full helg

Vi kanske inte tycker det är superkul att sätta klockan varje lördag för att sticka till simskolan men barnen tycker om det. Alfred, som är lite rädd för vattnet, har utvecklats jättemycket. Vincent simmar på och njuter av att få vara i vattnet. Vi sitter ju bara och väntar ut tiden. Det är föräldrafri undervisning, passar mina pojkar perfekt, så vi får vänta i klubbrummet. Det låter skittråkigt men det är det inte. Vi får en tid då vi inte kan göra något annat än vara sociala med varandra och andra. Ja visst, Kärleken hade med sig datorn igår och jag hade med mig en bok men vi sitter inte med det hela tiden. Vi sitter där från halv nio till kvart över elva så där finns tid att både vara social och att läsa böcker. Det är väldigt trevligt att sitta ner och prata med andra föräldrar, personer som vi inte sitter ner och pratar med annars.
en full helg en full helg

Efter simskolan for vi direkt till innebandymatchen, ja det är väl där familjen börjar spendera mest tid utanför hemmet. haha. Det var sista kvalmatchen och jadå Frosta vann 10-4 så nu går Frosta upp i division 3. Vincent, som ska spela i A-laget när han är lika stor som Teddi (store idolen just nu för båda pojkarna), var nervös så det fladdrade i magen och sen jublade han högt vid varje mål. Jag tycker det är så himla härligt med föreningsliv! Jag har själv växt upp i en förening och det blir en form av en extra familj eller iaf skyddsnät. Där är andra vuxna än föräldrarna, där är kompisar och där är idoler att ta efter. Det är superviktigt för barn att vara en del av föreningslivet, det är viktigt för oss alla. Jag älskar engagemanget som innebandyn ger mina pojkar, de pratar om hur de ska ut och springa så de blir snabba som A-laget, hur de ska lära sig trixa med bollen och hur det ska kämpa för att platsa i A-laget. Oavsett hur det går för A-laget så är det viktigt att det finns ett A-lag just för att alla ungdomar i föreningen ska ha något att sträva efter, något att se upp till och se hur föreningen satsar tillsammans. Sedan är jag glad att gossarna har fastnat för en sport som jag också gillar, innebandy är kul!
en full helg En full helg

Idag var det jobb för Kärleken och kalas för Vincent. Efter det for vi ute till svärfar på landet, jag trivs så himla bra när jag kommer ut på landet. Kärleken la på sommardäcken på bilen, jag tog en promenad med bonussvärmor och Gunilla och barnen åkte både traktor och häst.
Att rida är kul men ibland är det ännu roligare när någon annan rider, särskilt när det är något som man aldrig någonsin trodde man skulle få uppleva. Vi var alla lika förvånade!
en full helg
en full helg

Emma (Kärlekens lillasyster då, inte jag för jag brukar inte prata om mig själv i tredje person) lyckades idag få sin storebror att rida. Hon har försökt i så många år men han har haft mängder av dåliga ursäkter. Idag var tydligen ursäkterna slut för idag hoppade han banne mig upp. Barnen jublade, jag och svärfar tappade hakan lite och bonussvärmor fotograferad för fullt. Emma tog rollen på fullt allvar och gick lika lugnt och försiktigt med storebror på Diarco som hon gör när pojkarna sitter där.
Vi kommer prata om det här länge för det var ingen som trodde att Kärleken någonsin skulle sätta sig på en hästrygg.
Alltså detta är banne mig det största som har hänt 2016. haha
Sen var det plötsligt sen eftermiddag och det var dags att knyta ihop helgen. Middag skulle lagas, barn skulle badas, Kärleken skulle på innebandy och jag skulle kleta in ansiktet med en mask. Ja det har varit en full helg och jag förstår inte riktigt varför helgerna ska gå så fort.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.