Husmorstips eller bekvämlighetstips

Husmorstips eller bekvämlighetstips, ni väljer själva. Jag kallar det för ett suveränt husmorstips, ett suveränt tips på hur en husmor minskar slit och stök i köket och kan njuta av ett glas gott istället.
husmorstips eller bekvämlighetstips

Jag vet att jag säkert är sist ut med att komma på hur suverän denna lilla grönsakshackare är men W O W!
Jag tror det tog kanske möjligen 5 minuter att göra både pommes, hacka lök och grönsallad. Me like!
Vad än jag stoppade i så bara tjoff tjoff så var det hackat. Alltså det är ren och skär kökslycka!
husmorstips eller bekvämlighetstips husmorstips eller bekvämlighetstips husmorstips eller bekvämlighetstips

Att hacka potatisen var som att kära genom smör med varm kniv, smooth som de säger i den hemska reklamen från Klarna.
I vanliga fall brukar jag stå och hacka, hacka, hacka i köket medan köttet grillas eller så skiter jag helt enkelt i att göra grönsallad för jag inte ids hacka en massa. Idag var allt klart innan köttet hamnade på grillen, jag började samtidigt som Kärleken satte igång grillen. Perfekt!
Jag har fått min grönsakshackare från min vän Anki och jag tror inte att det är den från TV-shop/Tvins/vaddetnuheter utan en variant hon har hittat på Ica/EKO eller nåt sånt. Ja om ni trillar över en sån så köp den, den kommer spara er så mycket tid och kladd från skärbräder osv.
husmorstips eller bekvämlighetstips

Så idag åt vi gott och jag kände att jag kunde njuta av middagen utan att känna att jag hade behövt stå i köket ensam, jag kunde duka och prata med Kärleken medan han höll koll på köttet och pommesen. Underbart! Frågan är om jag någonsin kommer ta fram kniv och skärbräda igen. haha
Husmorstips eller bekvämlighetstips, ni bestämmer själva.

Tips till er som söker alkoholfria alternativ är Astrakan cidern från Fuffe, så god!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.