Med händerna på ryggen

DSC_4326 DSC_4328 DSC_4329

Så har den tiden kommit på året då jag helst vill gömma mina händer men jag vill förklara varför. Jag vill berätta varför jag inte vill ta dig i handen, jag vill berätta varför jag försöker göra allt för att inte behöva visa mina händer. Jag har psoriasis det gör att mina händer ser ut som om de har flagnat som gammal torkad målarfärg. Jag har hittat något som fungerar men jag är inte tillräckligt duktig fotograf för att lyckas fotografera min högra hand (den som är värst drabbad) för att dokumentera hur bra det här är. Jag ska klura ut ett sett att visa er för Klintas ljus fungerar verkligen för mig men fram tills dess gömmer jag mina händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.