En jobb-ig dag

DSC_9769 DSC_9772

Jag började dagen med att sitta vid frukostbordet i flera timmar tillsammans med Emma och Viktoria. Vi pratade framtidsplaner och välkomnade Viktoria till teamet. Oj så jobb-ig dag hehe
Alfred har börjat vänja sig vid att hänga med på sådana här möte nu och han trivs rätt bra med det. Han är go’ min lille påg.
Imorgon är det dags för ett annat morgonmöte och det ska bli så kul att sitta och prata/planera med Elin, vi började ju spåna på vår idé i helgen.
Efter mötet var det dags att åka mot Malmö och Risk2:an. Så galet tråkigt! Nu ska du köra rakt fram och följa med i svängen, håll dig på höger körbana. Kravfarten är 45 km. Va? Funkade det inte? Nähä men gör det en gång till då och se om det kan gå bra. Chockerande att man skulle sänka hastigheten för att det var halt… Det var bara sånt! Sen skulle vi på halt underlag väja undan för en olycka, supersmart verkligen av killen som valde att styra rakt ut mot mötande fordon medan han bromsade och fick motorstopp… Eller kille som skulle styla sig genom problemet och drifta runt kurvan. Hej Fast & Furious-wannabe! Ja jag är hemsk, ja jag är elak men jag fryser! I 2 (två!!!) timmar skulle vi köra runt och göra samma sak om och om igen. Jag förstår inte hur man kan tycka det är kul, vi sladdade ju inte ens ordentligt. Men jag gjorde en Kjell och kikade in i hjärnan för att se om jag hade + eller – på erfarenheten med halkan, jag hade + så då slappnade jag av och gjorde jobbet. Nu är jag ett steg närmre körkortet!

DSC_9763

Nu blir det sängläge med raggsockar, mjukisbyxor och duntäcke. Fy vad jag fryser!

2 kommentarer

  1. Ja jisses ja, halkkörningen. Minns att vi fick åka från Västerås till Eskilstuna (?) för att göra den övningen. Förmodligen något man borde upprepa mellan varven senare i livet också. Man kan inte bara förlita sig på dubbdäck och fyrhjulsdrift…

    • Vi fick reda på att varje höst så har halkbanan (Bulltofta) där jag gjorde halkan, så att man kan komma dit med sin privata bil och testa halkan. Kostar bara 200 kr. Skitbra ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.