Lilla vackra blomma

DSC_9701 DSC_9706 DSC_9712 DSC_9717 DSC_9723

Försökte pigga upp min värkande kropp idag, gick så där. Kroppen brydde sig inte ett enda dugg om att jag köpte vackra blommor som gjorde själen lycklig. Denna lilla vackra blomma, Ranunkel.  Kroppen fortsatte att berätta, varje steg jag tog, exakt hur otränad och gammal jag är. haha
Nåja det är bara att gilla läget och kräva att Kärleken masserar mina gamla stockar till ben. Jag är mest fascinerad hur otroligt ont jag kan få av så lite rörelse! Alltså jag går ju faktiskt runt milen varje dag men 20 utfall på vardera ben, både bak och fram fick min kropp att helt strejka och ge mig muskelknutor igenom varje muskel i benet, ja lite så som man gjorde med godssnörena, ni vet man knöt och knöt tills det blev en enda stor knut av allt. haha Fast det kan ju också ha något att göra med att jag gick i högklackat hela helgen, jag som inte har kunnat gå mer än någon timme i högklackat de sista åren. Sån skön känsla att inte ha den vanliga fibrovärken! Ja jag dansade ju några timmar i lördagskväll också och nja det är jag ju inte heller riktigt van vid. Inte lätt att bli gammal. hahaha
DSC_9728 DSC_9738

Ja jag råkade visst köpa en ny Majalykta också, de är ju så galet fina! Ja och en semla blev det visst också, inte värt kcal kan jag säga. Fattar faktiskt inte hur jag kunde trycka i mig en sån massa skit hela tiden tidigare. Eller jo alltså hur jag gjorde det fattar jag ju men varför är väl egentligen frågan. Fast det fixade ju Kjelleman till mig i helgen, I glued a feeling to an action! Yepp gott folk jag var en tröstätare utan att ens förstå det.

Nu tar jag de sista minuterna med CSI Cyber och samlar kraft inför sänggången, trappor är av ondo! Ska bara titta lite till på denna lilla vackra blomma som står och förgyller mitt kök. Jag längtar till våren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.