En latte i hammocken

Idag skulle vi åka och köpa en hammock till mig, Kärleken hade hittat en där allt ingick till samma pris som vi har hittat bara stummen tidigare. Givetvis var det ju för bra för att vara sant. Så vi åkte vidare för att titta på andra ställen. Kärleken ville bara in en runda på sin favoritaffär för att titta. Där kom vi ut med inte en utan två vita Nespresso. Haha
Det kanske blir lite svårt att gunga i Nespresson men det smakar bättre än en hammock i.a.f. Hammocksjakten fortsätter, skam den som ger sig.

20130525-141002.jpg
Så nu åker vår chiliröda Martello från OBH Nordica ut. Någon som vill ha den? Kaffekapslarna är svåra att hitta tyvärr.

20130525-141140.jpg

Ja det blev visst lite grönt till trädgården också men det får vi ta vid ett annat tillfälle.

3 kommentarer

  1. Åh, en hammock…det skulle jag vilja ligga och såsa i hela sommaren. Pilla mig i naveln och läsa en bok. Och dricka rosé…. Men jag har varken tid eller hammock, så det får väl vara.

    Och som svar på din fråga; nej, när jag har slutredigerat bilderna är nervositeten borta. Kunden har ju redan sett alla bilder lågupplösta. Men då, när första laddningen skickas är det pirrigt kan jag ju säga… 🙂

  2. Två? Ingen hejd på lyxen ;).

    Härligt med en hammock. Vi ska bygga altan i år så innan den är klar blir det inga trädgårdsmöbler alls men jag kan definitivt se en hammock i ett mysigt hörn av trädgården lite längre fram i tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.