Hur klär jag mig?!

I måndags handlade jag lite kläder på underbara Åhléns och idag hade jag på mig min nya fina tubtop eller var det min nya fina kjol jag tog på mig? Hmm

20130524-214446.jpg
Ja just det ja! Jag tog ju på mig min nya fina kjol som en ny fin tubtop! Haha Jag gillar när man kan använda ett plagg på olika sätt! Jag har fler sådana plagg, minns ni min turkosa blommiga klänning? Den är köpt som en klänning men Jessika, butiksägaren, tyckte att jag skulle prova att ha den som långkjol ibland, det har jag inte gjort än dock. Att använda en kjol som tubtop var inte alls dumt tja förutom att jag borde tagit en mindre storlek om jag ska ha den som tubtop för den kasar lite mycket ner i ryggen.

Kläder är så skoj!

6 kommentarer

  1. Ha ha haa! Vilken bra idé! Jag får ta och gå igenom garderoben och se om inte jag också har några plagg som kan alternera som kjol eller topp!

    Men snygg som alltid, sötnöt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.