En plats för mig

Jag har länge önskat mig en plats för mig och mitt skapande. En plats där jag kan pyssla och syssla med sånt som jag vill och sedan gå ifrån utan att behöva plocka undan. En plats där jag kan sy, en plats där jag kan måla, en plats där jag kan göra julkort, en plats där jag kan skapa, en plats för mig. En plats för mig

Den platsen har jag nu, i helgen har vi möblerat om igen. Alfreds rum blev aldrig så bra som jag ville och han trivdes aldrig så bra som jag trodde. Vi flyttade in honom i vårt gamla sovrum och tog hans rum som kontor eller multimediarum som jag brukar kalla det bara för att det alltid retar någon. haha
Alfred blev överlycklig och trivdes direkt, redan innan vi hade fått in allt på rätt plats.
Hans gamla rum, vårt multimediarum, blir kanske inte något bloggvänligt rum direkt för det ska inte få vara perfekt alls. Det rummet ska få vara så stökigt det vill, så stökigt det behövs för att kreativiteten ska få rum. Helt underbart! I rummet har vi datorer, spel och pyssel det är helt klart det rummet vi kommer umgås mest i tillsammans som familj. Ett favoritrum helt enkelt!
En plats för mig En plats för mig

Jag har så himla länge längtat efter ett pysselrum där jag kan sitta och göra mitt utan att behöva plocka undan. Jag har hela tiden tänkt att vårt hus är för litet, jag har sörjt att jag måste avstå från mitt pysselrum för att jag inte är beredd på att köpa ett dyrare hus. Plötsligt så inser jag att nu har jag ju det! Det kanske inte är så som man ser i tidningar eller på bloggar men jag har mitt rum, jag har min plats! Det är banne mig så himla go’ känsla att jag ler fånigt. Mitt hem börjar ta form så som jag vill ha det, viljan som finns i själen och hjärtat och inte i huvudet för där finns bara en massa mischmasch från tidningar, bloggar och tv-program. Jag börjar hitta mitt hem, min stil och min känsla. Det har suttit långt inne, inte för att jag är trög (jo det är jag kanske) utan för att jag är alldeles för lättpåverkad av vackra saker och ting.
Sedan jag tagit in Loa mer och mer i mitt så faller saker på plats, jag känner en mycket större tacksamhet och jag är nöjd. Att vara nöjd är för mig som att nå i mål, för mig är att vara nöjd inte att nöja sig och sluta att kämpa utan det är verkligen känslan där jag kan luta mig tillbaka och njuta. Det är riktigt härligt att inse att jag är nöjd!
Jag behöver inte ett större hus för jag har en plats för mig här i vårt lilla hus med den minimala trädgården!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.