När kontorsråttan blev utekatt

När kontorsråttan blev utekatt så gick hon hem och sov en stund för att orkar vara vaken till det var dags att gå till sängs. 

All denna friskluft fullständigt däckar mig. Ja och dessutom har jag tydligen utvecklat en mat-och-sov-klocka efter 2 månaderna på småbarnsavdelning, herregud så trött jag var idag efter lunchen med de stora barnen. Haha Tur att chefen placerat godis i personalrummet annars hade jag nog somnat. Att kämpa mot ett gottesug när man är trött håller en vaken. Jag förlorade kampen rejält, utan att somna… 

Några koppar kaffe så rättade det till sig med tröttheten, koffein när det är som bäst. Hahahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.