Ett bra försök

När Kärleken firades lite smått i lördags så fick han sin älskade prinsesstårta givetvis. Kärleken utmanade mig och jag tog mig an utmaningen. Man måste ju försöka. Det var faktiskt inte så svårt som jag trodde, nu slängde jag ju bara ihop den på några minuter precis innan tårtan skulle fram så den kunde ju varit snyggare. Fast jag är nöjd. Roligt var det också.
DSC_1624

Ja jag gjorde alltså en ros till tårtan. 
Vad tycker ni? Får jag godkänt?

Det viktigaste var att jag satte Kärleken på pottan för han fick sin ros till tårtan.
Haha på dig min Kärlek!
Oh nä vi är inte så tävlingsinriktade. höhö

7 kommentarer

  1. Innan jag läste texten så hann jag tänka “har dom satt ner en riktig ros i tårtan?” och kollade om jag kunde se stjälken. Så tja, godkänt måste jag säga 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.