När det lockar

Det finns så mycket snyggt som lockar, så mycket snyggt som jag vill ha till vårt hem. Som tur är så har jag en anledning till att shoppa. Vi måste ha nya fönsterlampor i köket för även om jag gillar våra nya julstjärnor så känns det som att jag vill ta ner de nu. Därför kommer det bli ett besök på Ilva så fort den förkylde orkar det. 
66500419L

Två sådana här tänkte jag att vi skulle ha i köksfönstret, neutralt men snyggt.
Vi behöver nya köksgardiner också eftersom vi i julas satte upp en gardinkappa där nere också. Vi tröttnade på att folk tittade rakt in till oss när vi satt vid köksbordet och vinkade. Inte okej!
Gardiner är svårare att hitta har jag märkt och det lutar åt att jag måste sy själv, bara jag hittar ett snyggt tyg.

Sen var det ju det där med fönsterlampa i vardagsrummet, det var jag ju också tvungen att köpa men av estetiska skäl. Haha
add5a27a2fd857cf7aece4834dbeab4a
Två Diamond Lights med svart sladd och kopparkoppling kommer göra sig så galet bra i vardagsrummet. Åh vad jag längtar.

Sen tittar jag runt i vårt hem och suckar nöjt. Jag blir bara mer och mer nöjd. Det handlar inte om att köpa allt nytt, det handlar om att se över det jag har och flytta omkring det. Visst köpa lite nytt för att take it up a notch och för att det är kul.
DSC_1728 DSC_1729 

Det enda som är nytt här är blomman som Kärleken fick av hans farmor & farfar. Resten kommer givetvis från min favoritaffär i lilla Höör. Living Like Milton. En dag, en dag snart, hoppas jag att jag kan länka till webbshopen för den är på G.
DSC_1725 DSC_1704

Jag gillar vårt hem!

Allting på skoskåpet kommer från Living Like Milton men inget är nytt. 
Blommorna kommer från Blomsterverkstan
Ljusen kommer från AgnesAmelia
Fatet kommer från Ellis Corner.

2 kommentarer

  1. Det gör du rätt i! Jag vill också ha nya lampor till flera ställen i huset. Men maken förstår inte vitsen när det redan finns lampor. Hur argumenterar man?

    • Här var det argumentet inget svårt eftersom Kärleken ville ha två lampor i vardagsrumsfönstret och vi hittar inte en likadan till som vi har idag. I köksfönstret kastade vi helt sonika de gamla för Kärleken ville ha hängande istället för stående. Kärleken min gillar inredning vilket både förenklar och försvårar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.