Eurovision, glass och mer rosa

Jag har alltid älskat Mello och ESC men i år har jag inte tittat på alla deltävlingar på Mello, såg inte ens finalen. Men idag är det ju faktiskt semifinal 1 där Loreen tävlar för Sverige. Jag tror inte att jag orkar titta på hela, ska ju jobba imorgon. Men på SVTplay kan man titta på alla låtar som tävlar. Så det gör vi ni och jag kan säga som så att tja Loreen har än så länge inget att oroa sig för. Har du sett/hört bidragen?

Det är få saker som slår päronglass alltså. Helst ska det ju förstås vara Päron och Mjölkchoklad glassen från Ottoglass men denna går också jättebra. Vilken glassmak är din favorit?

Mer rosa åt världen!

Det är ingen hemlighet att jag älskar rosa, hehe. Håret fick sig en uppfräschning idag, tack Mattias för världens bästa färgbomb! Naglarna fick jag också göra om idag för jag hade lyckats knäcka flera stycken.

Jag hade lite problem med naglarna idag faktiskt. Jag fixade dom, formade dom och var nöjd. Då inser jag att så där långa ska jag nog inte ha dom medan jag jobbar. När det smattrar när jag skriver på telefonen eller tangentbordet så är de tyvärr för långa för jobb. Vill inte att mina kollegor ska störa sig ännu mer på mig. Räcker med att jag är bossig och dessutom skrämmer mina kollegor. haha

Jag älskar rosa naglar när jag börjar få färg på händerna. Det ser så fräscht ut, tycker jag. Jag har fått gellack av Becks, tre stycken rosa nyanser. Jag älskar färgerna! Hon gillar inte rosa så hon mer eller mindre kastade dom i avsky. Detta lacket är lite åt det korallrosa och det är så mjukt och fint. Till sommaren så ska jag definitivt använda de som är riktigt chockrosa. Så himla häftigt!

Mer rosa till världen, det tror jag hade gjort världen liten mjukare.

Daily Quote

För att inte låta det negativa ta över helt så har jag en app som ger mig ett dagligt citat. Det låter kanske corny men för mig funkar det. Jag har även en app som skickar mig affirmationer, också väldigt bra för att stanna i det positiva.

Att stanna i det positiva betyder, för mig, inte att allt är tip top 100%. För mig betyder det att jag inte ska fastna i den negativa spiralen som mina tankar så lätt dras till. Att känna att jag aldrig göra tillräckligt, att jag inte är tillräckligt är en känsla som jag måste fightas med varje dag mer eller mindre. Förr, innan MSn, så kämpade jag på ett annat sätt. Då skulle jag bevisa för mig själv att jag visst det var tillräckligt och att jag gjorde tillräckligt. Det var en evig kamp och en väldigt uttröttande kamp. Men nu, efter neurorehab, så jobbar jag verkligen med att släppa de kraven jag sätter på mig själv. Men varför ska det vara så himla svårt att vara snäll mot sig själv? Att vara snäll mot andra är ju lätt och att vara elak mot mig själv är också lätt. Min hjärna är så trasig och knasig.

Var rädda om varandra men var också snäll mot dig själv!

7 kommentarer

 1. Har du delat en liten glasspaket i två delar? Det ÄR barndomsminne det!! Och ja, håller med om Ottoglassen päron och choklad – fast det kunde gott vara lite mer choklad i den 🙂

  Kollar på semin nu – fy bubblan vilka dåliga bidrag!! Det är ju helt otroligt att dessa gått till final i sina länder….

  • Jupp det har vi. Måste servera barnen på det sättet så de också får det som barndomsminnen.
   Tänk hur hemska deras andra bidrag måste vara om det är just dessa som gått vidare.
   Läste att Loreen gick vidare så det är ju bra. Hade varit pinsamt om hon inte hade gjort det med tanke på bidragen.

 2. Helt klart,, mer rosa åt folket. Tittar precis på semin .De allra flesta låtar var ju direkt dåliga. Norges gillade jag Tydligen är Finland vår största konkurrent och ingen förstår här hemma.

  • Ja jag hörde att Finland skulle vara största hotet. Helt sanslöst att det bidraget anses vara ett hot.
   Mer rosa åt världen!

  • Ja det gäller verkligen att jobba på det och det är sjukt att det ska sitta så hårt inne att inte vara sin egna bästa kompis. Jag blir också bättre på det men så kommer ett bakslag och jag måste börja om igen. Never ending story.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.