Solig måndag

Så var det måndag igen. Den har gått i en rasande fart. Huvudet är helt snurrigt för jag har pratat engelska stor del av dagen. Tror att jag måste läsa på lite när det gäller facktermer. Nåja kunderna förstod mig utan problem.

Det var färg som gällde idag. Min älskade gröna kavaj och min rosa påsväska som jag har haft i säkert 20 år. Helt sjukt vad tiden rinner iväg.

Väl hemma efter jobbet så blev det en kaffe på balkongen. Så skönt att kunna sitta i solen stund och bara njuta. Förstår inte varför det måste envisas med att blåsa dock. Oliver och Rudolf fick komma ut en stund och njuta i solen de också. Jag vill att allt bara ska växa upp nu så balkongen blir så där lummig och grön som jag tänkt mig att den ska bli.

Ikväll händer ingenting. Bara vara och vila efter dagen. Imorgon ska Kärleken springa efter jobbet, jag är sjukledig imorgon så om vädret vill så blir det nog en längre promenad med de fyrbenta. Jag borde träna men jag har kommit ur rutinen och jag har svårt för att hitta tillbaka till den igen. Undras om jag klarar av att cykla. Jag har ju mer problem med benen nu än för ett halvår sedan. Kanske ska prova cykla imorgon.

Eller så kommer jag bara sitta i solen imorgon och njuta som Diego gör. Fast jag måste ju baka tills på lördag också. Nåja det finns köpekagor i värst fall.

Vad händer hos dig denna måndagskväll?

11 kommentarer

 1. Så lätt att man tappar träningen då man inte håller i den. Gillar också mycket färg, piggar allt upp en hel del. Önskar bara att jag vågade lite mer.

  • Ja det är alldeles för lätt att tappa träningen, förstår inte varför. Jag tycker om att träna och jag mår bra när jag tränar så varför göra jag inte bara det?
   Jag älskar färg! Mitt bästa tips till dig är att smyga in färgen i din vardag.

 2. Min plan är också att träna imorgon. Är glad om jag hittar till gymmet en gång i veckan, men önskar att jag fick in en rutin med två. Ikväll var jag faktiskt på massage efter jobbet, sedan käkade vi grillat på terrassen och nu har jag färgat håret. Vissa eftermiddagar/kvällar känns det som om jag hinner med extra mycket.
  Min gröna kavaj får vänta ett tag till, tycker att det är för kallt!

  • Låter som du hade en fantastisk måndagskväll! Vissa dagar kommer jag hem och somnar i soffan direkt, andra dagar har jag en massa energi.
   Jag hade jacka på mig över när jag gick till jobbet men på hemvägen behövdes inte mer än min gröna kavaj.

 3. Älskar hur Diego sitter och njuter av solen 😍 Hoppas du kom iväg på en längre promenad i solen, det är ju så skönt att solen äntligen värmer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.