Familjen lurade mig ordentligt

Familjen lurade mig ordentligt i lördags! Eller tja det var väl mest mor och far som lurade mig. Familjen lurar mig ordentligt

Mor hade bjudit in oss på middag hemma hos dem i lördags, jag hade t.o.m fått komma med önskemål om middagen (du är skyldig mig en middag med kyckling, ris och currysås mor! Haha). Sen fick vi ett sms i lördags när vi satt på landet hos Svärfar. Det blev middag på Jernkällaren istället för hemma hos mor & far, jag tänkte inte mer på det men visst det blev lite mer bråttom.

Familjen lurar mig ordentligt

På vägen hem från svärfar mötte vi tydligen denna donna med husband-to-be, jag såg inte det men Kärleken såg det. I det ögonblicket började jag fundera på om familjen lurade mig ordentligt! Familjen lurar mig ordentligt

Och visst gjorde de det för när vi dyker upp på restaurangen så sitter min älskade familj där! Gerda & Rickard, Catta, Danne och Thor, Anna och Anders, Becks och Tommy och mina fina föräldrar. Jag älskar fylla år, jag älskar när andra fyller år, jag älskar umgås med min familj!

Familjen lurar mig ordentligt Familjen lurar mig ordentligt

Man måste ha fluga när man äter på restaurang, sa Alfred. Han var ensam om att ha fluga men vi andra fick också äta. haha

Familjen lurar mig ordentligt

Jag fick en fantastisk bukett som Viktoria på Blomsterverkstan hade satt ihop. Helt underbar! Den står här henna och doftar fantastiskt.

Efter middagen gick vi hem till mor & far för att ta kaffe och tårta. Jag fick presenter också, Mia Törnbloms senaste bok som jag så gärna ville ha och den fantastiska Guardian angle. Presenter med eftertanke, me like!

Familjen lurar mig ordentligt Familjen lurar mig ordentligt Familjen lurar mig ordentligt

Trötta och nöjda cyklade vi hem genom ett Höör som var ljummet nog att cykla hem utan jacka och med en himmel som bröt i lite lätt rosa.

En helt underbar kväll när familjen lurade mig ordentligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.