First disco for the cool one

Vincent är iväg på sitt första disco idag, en klasskompis har valt att ha disco istället för kalas.
Det skulle vara stylat hår, pappas parfym, skjorta, slips, finskor och skinnjacka. Hela kitet redan när han är 8 år, hur ska det bli sen när han är tonåring? Jag ÄLSKAR det!
first disco for the cool one first disco for the cool one

Trött så han skelar men taggad till tusen! Han skulle inte dansa för det kunde han inte (kompis S’s pappa visade en video på breakdance och sa att det var så man dansande hahaha) men han skulle hänga i kiosken och prata med kompisarna. Som hans fadder sa, om några år så blir det baren han hänger i. hahaha
first disco for the cool one first disco for the cool one

Och han, min älskade store påg, som inte brukar vilja vara med på foto ville att jag skulle fota honom och lägga upp på blocket (han tänker på bloggen men säger fel, det blir allt lite komiskt). Han ville att alla skulle se hur himla snygg han var ikväll (hans ord men jag håller med till 100%).
Nu ska jag cykla iväg för att hämta honom, får se om jag får med honom hem eller om han ska på efterfest. Hahaha
Jag ÄLSKAR att få vara med när mina barn växer upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.