När värken kommer så försvinner orken

När värken kommer så försvinner orken och ja det är väl inte särskilt konstigt men väldigt irriterande. Jag skulle kunna stå ut med värken om jag bara hade haft lite mer ork. Tröttheten gör mig sur och kinkig men att då värken gör att jag inte kan sova ja det gör mig till en uppretad häxa med explosivt temperament. Låter som en lysande kombination, eller hur!
När värken kommer så försvinner orken När värken kommer så försvinner orken När värken kommer så försvinner orken

Igår tog jag kameran med mig på rundan med Sid, jag behövde det. Jag ville inte gå ut på rundan, jag ville lägga mig i soffan men det gör bara värken och tröttheten sju resor värre. Jag är så in i det glödheta trött på detta, jag har ju hittat ett sätt att leva där fibron håller sig på mattan. Jag vet vad jag gör fel nu, ska bara hitta ett sätt att rätta till det igen.
Så ja nu vet ni varför jag inte är så flitig inne hos er eller hos mig, det finns helt enkelt inte energi till det. Ni hittar mig på instagram @emschen.se och @christmasbyemschen tills dess att orken är tillbaka

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.