Flitig som en myra

Jag är duktig på att städa det är bara det att jag inte är så duktig på att städa ofta. Jag gillar att städa men jag vill göra det när jag känner för det, jag vill göra det när ingen annan är i närheten och stör, jag vill göra det när jag har så mycket tid som det behövs. Det är vad jag har gjort idag, städat på mitt sätt. Fönster blev putsade, blommor blev flyttade och omplanterade, pimspims fick nya platser, rosor från trädgården fick komma in och hemmet fick en ny touch utan att ha spenderat en enda krona. Sånt gillar jag!

DSC_9785Ljusbordet fick en mycket snyggare anledning till att stå framför fönstret, tidningar och rosor. Perfekt ju! Hahaha

DSC_9777 DSC_9827 DSC_9847Sen har jag även gjort min läxa som jag fått från min fröken och ja jag förstår sambandet mellan ISO och bländare men jag kan fortfarande inte riktigt förklara det så därför fortsätter jag att fotografera och pilla på kameran tills fröken är nöjd med sin elev. Kul är det iaf och väldigt väldigt lärorikt! Just därför är de sista bilderna korniga för jag hade för hög ISO och för liten bländare. Snart, snart kanske vi kan gå vidare till nästa lektion.

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.