Fönstertittare

Jag tittar på Hemnet för att jag drömmer om ett större hus även om vi inte har några planer på att köpa nytt, iaf inte nu. Jag klickar mig runt och hittar hus som jag tycker ser vackra ut. När jag sedan klickar på “fler bilder” så känns det som att jag knackar på dörren och stiger in utan att någon har öppnat för mig. Jag kommer in i någons hem, ser hur någon har valt att möbler och med vilka möbler. Jag känner mig som en fönstertittare när jag sitter där bakom skärmen och skakar på huvudet åt hus eller suckar och önskar att det var jag som ägde det vackra skåpet.
Hall på ovanvåningen
Jag kan nästan höra knarret från golvbräderna och gnisslandet från dörrarna, vilket ljuvligt hus.
Jag hoppas att vem än som köper detta huset behandlar det med kärlek och omtanke och inte drar ut det gamla för att kasta in det nya.

Rum i gårdslängan
Jag tänker mig alltid in i hur jag skulle göra om jag ägde huset, hur skulle jag möblera, vilket rum skulle vara vårt sovrum och här på denna bilden ja då börjar jag givetvis direkt fundera på hur jag hade kunnat göra denna längan till ett arbetsområde för mig.
Tänk att fotografera här inne. Oj vilka möjligheter!

Södersida
Det här är nog ett hus som jag hade älskat att bo i. Synd att vi inte ska flytta nu, synd att huset ligger fel, synd att jag inte har vunnit på lotto.

Är ni också fönstertittare på Hemnet? Vad tittar ni efter? Ser ni ett hus eller ser nu hur det kan bli ett hem, kanske ert hem?

Alla bilderna är lånade från Hemnet, klicka på bilderna så kommer ni till husets Hemnetssida.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.