Good one, Emma!

Jag vaknade utsövd imorse och kunde ligga och dra mig länge innan jag steg upp. Jag duschade, drack en kopp kaffe med Kärleken och hade en lugn morgon. Jag gjorde min frukostsmoothie och skakade den som vanligt. Eller tja nästan som vanligt bara det att denna gången hade jag inte satt på korken ordentligt. Så ja jag har hunnit med att städa köket och byta kläder också nu på morgonen. 

 Jag vet inte om det räknas som mitt fjärde plagg i min four fit challange men det är ju bara att tvätta klänningen jag marmorerade i päronglassgrön smoothie. God var smoothien iaf. 
1 ekologisk avokado

Frusna ananasbitar

1-2 dl Naturell ekologisk och laktosfri yoghurt 

1-2 dl Apelsinjuice

Mixa allt och njut av en fräsch start på dagen. Om ni skakar den – ha locket ordentligt stängt! 

 Jag ser väldigt trött ut idag men jag är faktiskt pigg. Måste vara den psykiska handen-i-pannan som lyser igenom. Jag tänkte liksom fel på en timme så jag hade inte behövt jaga på Vincent när vi cyklade till fritids. Nåja det är ju inte hela världen bara att rycka på axlarna och gilla läget, tur att Vincent försöker lära sig klockan så han kan ha koll sen. 

4 kommentarer

  1. Men åh, vilken start…

    Blev så full i skratt av ditt inlägg i går om att bara använda fyra klädesplagg. Med mitt oerhört begränsade klädintresse så är det ungefär standard för mig varje vecka. Några klänningar, några kjolar och toppar plus ett par kavajer = funkar under många veckor :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.