Gott och ännu mer gott

DSC_9170 DSC_9175 DSC_9179

Massa gott har det varit ända sedan julafton. Vi provade årsglöggen med smak av Earl Grey, inte lika god som mors saftglögg. Jag gjorde chokladpannacotta med polkagriskross ovanpå, inte så bra som jag hade tänkt mig. Jag bjöd på saffranssnurror med vitchoklad och mandelmassa. Jag slängde ihop en rockyroad-kladdkaka. Socker, socker, socker, gott, gott, gott och ännu mer gott. Det är rätt skrämmande hur mycket med socker i som jag slänger i mig så här års och ändå så har jag inte nämnvärt så mycket som jag brukar göra till jul. Jag ser framemot den 13 januari när jag ska börja med en kickstart, att rensa ut så jag kan börja från noll sen. Häftigt, jag har aldrig gjort nåt sånt på mina snart 39 år. Nu tänkte jag att det kunde vara lite kul om någon annan också hänger på, så vi kan peppa varandra. Är det någon som är sugen så bara släng iväg ett mail på emschen @ emschen.se eller gilla min Facebook-sida Forever by Emschen

Forever FB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.