Så var ledigheten slut

  
 Jag ligger i sängen och tänker på hur snabbt allt går nu för tiden. Julen är förbi och poff så var ledigheten slut. Imorgon och på tisdag jobbar Kärleken men visst sen är han ledig några dagar igen. Jag saknar känslan jag hade när jag var liten, känslan att jullovet var långt och att dagarna var långa nog till att innehålla både spel, bokläsning, lek och vad än som föll andan in. Imorgon ska jag göra vad jag kan för att få in lite av allt det, läsa för mig själv som var så längesen. Jag har så många bra böcker att läsa och jag längtar efter att få försvinna in i böckernas värld, har inte kunnat det sedan jag hamnade i depressionen och ångesten. Himla tråkigt. Kanske när jag imorgon ligger här i min go’a säng så delar jag utrymme med en massa ord som väcker min fantasi till liv. Men nu, go’ natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.