Hälsning från Snorby

DSC_1687
Just idag är jag enormt tacksam för att jag har en lärarroll och ett läraruppdrag på jobbet. Just idag kan jag sitta hemma och samla ihop bra stöd till en utbildning om 1,5 vecka. Det är otroligt skönt att kunna sitta hemma just idag och kunna snyta sig varannan minut utan att fullständigt äckla de. Herregud vad min lilla näsa kan producera. 

Så nu sitter jag här i min soffa med en tjock grå filt (har inte hittat den perfekta gammelrosa/puderrosa filten än) om mig, massa ljus tända och dricker te i mängder. Varför jag dricker te vet jag inte för det smakar absolut inget. Tror t.o.m. jag skulle kunna äta melon idag, det säger inte lite om hur läget på mina smaklökar är. Gone with the wind, vanished. 
Nu ska jag dyka ner i den fina världen hos verksamt.se, alltid lika intressant underhållande spännande utmanande. 

DSC_1679 DSC_1683

A man flue! Jag tror minsann jag har drabbats av den, hur ska nu detta sluta?

DSC_1681

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.