Han ser något jag inte ser

Vi sitter i soffan och tittar på tv. Kärleken har valt program och jag suckar tungt och lite småirriterat. Arga Restaurangen… Jag ser ett gäng ouppfostrade, snutiga, självupptagna, otacksamma, bortskämda småungar. Det gör tydligen inte Anders, han ser ju faktiskt några som han kan tänka sig att anställa. Jag tycker att Anders är en fantastisk människa för jag hade nog velat att ge alla en utskällning av guds nåde och sen hade jag sagt till de att växa upp och sluta gnälla för allt. Det är ju förstås inte så himla pedagogiskt och upplyftande men jag blir så in i brinnandes skogstokig när folk inte är tacksamma och när de inte tar den hjälp de erbjuds. Det här är Sveriges framtid och de snackar om att det är orättvist för att de behöver utföra vissa arbetsuppgifter, skrämmande!

0Angry diner-Ola 4d775896f894d2394c7f08c04121d6ced29fc84f 960Det är tur att det finns människor som Anders, människor som ser möjligheter i andra människor!

 Bilderna har jag lånat från nätet och de är reklambilder för programmet.

3 kommentarer

  1. Jag tar det med en aning nypa salt… För om de varit vänliga, respektfulla, artiga, tacksamma etc hade han inte haft anledning att bli arg och faller lixom’ konceptet med “Arga” 😉
    Och nä, vi tittar inte på det…

  2. Haha, tydligen ser ni något jag inte ser… för jag tittar inte på det alls 😉
    Har väldigt svårt för alla sånna där serier. Fast hela Sverige bakar, när det närmar sig finalen. Då ska jag börja titta. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.