Vad Höör bjuder på

Idag gick jag en runda genom Höör, ett verkligen levande Höör för det var rörelse överallt. Det är inte jag direkt van vid att se eftersom jag nästan alltid är hemma efter stängning. Jag gillar att handla i Höör, vi har ju faktiskt det mest i Höör. DSC_3139 DSC_3147 DSC_3153 DSC_3157 DSC_3161Det blev massa gottgott till fredagsmys. Fredagsmys med ost från Thristans Ost, ekologisk frukt från Ica, en fredagsbukett från Blomsterverkstan och en favoritcider från Fuffeland. Jag gillar verkligen det här att kunna gå in i affärerna och bli igenkänd av ägaren för i Höör är affärerna små och ägarna står själv i affären och välkomnar kunderna. Ja jag är en småbyskvinna. Jag gillar det här!

Jag önskar er alla en härlig fredagskväll och en skön helg!

8 kommentarer

    • Meeeeen mög jag åt ju det för att jag inte ville äta massa godis för det ger mig migrän. Jaha ja ja då återstår det att se om jag får migrän imorgon då då. :/

    • Ja det är mysigt när man kommer in där och man möts med ett leende och ett Hej Emma.
      Jag hoppas också att jag slipper migränen men det är nästan värt det för oj oj oj vad gott!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.